Ovo je nemoguće

Marija Brestovac

U rujnu 2022  majka jednog svećenika počela je osjećati bolove u lijevoj preponi, imala visoku temperaturu i nije mogla normalno hodati. Isprva se pomislilo da se radi o upali mokraćnih putova, liječena je antibiotikom međutim nije došlo do poboljšanja. Potom kako je imala isijavajuće bolove do u stopalo liječena je injekcijama protiv išijasa. Ni tada nije nastupilo poboljšanje a bolovi su postali sve jači. Dvije godine ranije liječila je tumor maternice. Pristala je na bolničku obradu, snimljen je CT abdomena i zdjelice, utvrdila su se dva velika tumora (do 16 cm) koja
razaraju kost i ulaze u krvne žile zdjelice. Započete su ciljane molitve, dane su i mise. U narednom periodu vidno je bilo kako ne dolazi do očekivanog pogoršanja iako se radilo o brzo progresivnom tumoru jer je posljednja kontrola bila pet mjeseci ranije kada tvorbe nisu opisane. Nalazi prve biopsije čekali su se preko mjesec dana da bi zaključili kako se nije uzeo adekvatan uzrok potom je učinjena ponovna biopsija (ponovno nakon nekoliko tjedana svih analiza) utvrđeno je da ponovno nije bilo tumora za dokazati potom je indicirana otvorena, kirurška biopsija tvorbe. Po molitvi spoznanja i nakon puno molitvi osjetila sam da je to riješeno, te prije planirane otvorene biopsije učinjen je kontrolni CT na moju preporuku kao liječnice koji je potvrdio da nema više nikakvog tumora. Otvorena biopsija nije više bila potrebna. Slava Isusu !

U  prosincu 2022. mi se po prstima lijeve šake prosula kipuća kava te je došlo trenutačno do odvajanja kože i jakih opeklina, bol je bila izuzetno jaka. Po molitvi velečasnog Dražena  i Zajednice Dobri pastir ruka je kroz 3-4 dana potpuno zacijelila bez ikakvog ožiljka. Tri tjedna nakon sam se poskliznula (u rastresenosti) i slomila kost lijeve šake, trebalo je operirati ali je po molitvama treći dan zaključeno da se ipak neće operirati ali da ću morati 4-6 tjedana nositi longetu. Nakon molitvi (izgovoreno je da bude kao da nikada prijeloma nije bilo) te 4-5 dana osjećala sam da mi je ruka dobro. Na kontrolu sam otišla desetog dana od prijeloma kada je ponovno snimljen rendgen i učinjen klinički pregled. Kirurg je ostao zatečen i izgovorio: „ ovo je nemoguće“. Naime, nikakvog traga nije bilo da je ikada bio prijelom (iako je prije deset dana na rendgen slici isti jasno vidljiv, a zarastanje ostavlja trag na rendgenskoj snimci koji se uvijek nalazi nakon prijeloma). Kliničkim pregled utvrđeno je da nema nikakvih smetnji u funkciji šake. Liječnik je rekao: „prema pravilima trebala bi nositi longetu 4-6tjedana ali nemam nijednog kliničkog razloga za to stoga idi kući i dođi na kontrolu ako želiš“.
Bogu hvala i slava!

Marija Brestovac iz podružnice Kašina