Svjedok Božjih ozdravljenja

Iva Divić

Prvi puta bila sam na duhovnoj obnovi s prijateljicom Irenom, na karizmatskom susretu u Velikoj Gorici. Njezina unuka operirala je srce, operacija nije uspjela. Irena ju je u molitvama predala Gospodinu. Josip Lončar na susretu je molio, da Isus ozdravlja srce jednoj osobi koja nije ovdje, ali je netko ovdje tko za nju moli. Unuka je tada  primila ozdravljenje.

2009.g. dolazim u Lupoglav sa suprugom Josipom i sinom Markom koji je imao mlohave nogice kad je počeo oslanjati se na njih. Vlč. Dražen je molio i Marko je prohodao. Bogu hvala sve je bilo u redu.

2012.g. Mojoj kćeri  Ani, kada je prohodala nogice su joj išle prema vani. Dolazim s njom na molitve u Dubravu, vlč. Dražen je molio u Isusovo Ime neka se kukići zarotiraju, drugi dan nogice su se ispravile.

2013.g. moj sin Ivan rodio se s bolešću bubrega hidronefrozom i refluksom. S dva mjeseca bili smo u bolnici 7 dana radi visoke temperature i upale. Sa suprugom sam došla na molitve u Dugo Selo, vlč.Dražen je molio; Isus ozdravlja jedno maleno dijete i govori majci vjera te tvoja spasila, dijete će ozdraviti. Počela sam plakati i vjerovala sam da će tako biti. Poslije 2 mj. ultrazvuk bubrega pokazao je da je voda s bubrega nestala. Bogu hvala i slava!

2017.g. dijagnosticirana mi je alergija na gluten. Odlazim u Kašinu na duhovnu obnovu pred Uskrs. Vlč. Dražen je molio; sada Isus ozdravlja jednu žensku osobu od alergije na gluten.
Sumnjam možda još netko u crkvi ima tu alergiju. Vlč. ponovno moli; a ti što si upravo posumnjala ponovno ti Isus govori; vjeruj, ozdravila si. Počela sam plakati i osjetila silnu toplinu. Od tada nemam mučnine i bolove u crijevima.

Susret KKODS-a preko Zoom-a pred Svi Svete pratila sam prvi puta.
U 9 mj. kod silaska sa stolice dok sam stavljala zavjesu krivo sam stala, od tada boljelo me rame. Kako sam sa sinom Markom imala poteškoće jer je u 8 mj. pao s trampolina i slomio ruku, pod narkozom su mu namještali ruku, nisu uspjeli, iza toga išao je na operaciju, te na fizikalne terapije. Nisam marila za bol u ramenu, već samo da on ozdravi. Prije molitve preko Zooom-a rekla sam: Isuse moj možda i meni trebaju terapije, kako da ja to sve uskladim?
Tokom molitve izrečene su riječi; sada Isus ozdravlja nečije rame. Počela sam plakati i Bog me ozdravio!

Osjećala sam i bol u donjem dijelu kralježnice i vratna kralježnica me je boljela. Krajem 11 mj. 2020.g. pratila sam susret KKODS-a preko Zoom-a i kada je Shaji molio da Isus ozdravlja 80 osoba od kralježnice i tada sam primila ozdravljenje.

Velika nam/mi djela učini Svesilni, Sveto je Ime Njegovo!