Savjest

Savjest je kao “glas” u nama koji nam govori što je dobro, a što loše i svaka ga osoba može osjetiti. Ako u dubini svoga srca osjećamo da su naši postupci ispravni i dobri, ako hodimo u istini i držimo se zakona Gospodnjeg, znajmo da je Bog s nama.

Ivan

319Po tom ćemo znati da smo od istine. I umirit ćemo pred njim srce svoje 20ako nas ono bilo u čem osuđuje. Jer Bog je veći od našega srca i znade sve. 21Ljubljeni, ako nas srce ne osuđuje, možemo zaufano k Bogu. 22I što god ištemo, primamo od njega jer zapovijedi njegove čuvamo i činimo što je njemu drago 24I tko čuva zapovijedi njegove, u njemu ostaje, i On u njemu. I po ovom znamo da on ostaje u nama: po Duhu kojeg nam je dao.

3 Ivanova

12Ljubljeni! Želim ti u svemu dobro i da budeš zdrav, kao što je dobro tvojoj duši. 3Veoma se obradovah kada dođoše braća i posvjedočiše za tvoju istinu: kako ti živiš po Istini.

Otkrivenje

223i djecu ću joj smrću pobiti. I znat će sve crkve: Ja sam Onaj koji istražuje bubrege i srca – i dat ću vam svakomu po djelima.

Milost oprosta

Baš kako se deseti gubavac vratio k Isusu sa zahvalom, tako i ja sada osjećam da bih bila poput onih 9 kad bih prešutjela svoje oslobođenje i ozdravljenje od duhovne obnove...

Pročitaj više

Ovo je nemoguće

U rujnu 2022  majka jednog svećenika počela je osjećati bolove u lijevoj preponi, imala visoku temperaturu i nije mogla normalno hodati. Isprva se pomislilo da se radi o upali...

Pročitaj više