Ozdravljenje kralježnice

Mateo Čatipović

Prije 10 g. susjeda Mira koja organizira prijevoz u Šurkovac kod fra Ive Pavića pozvala je moju mamu, te je ona tamo doživjela živog Boga. Pošto sam u osnovnoj školi rastao 10 cm na godinu moji mišići to nisu mogli pratiti i došlo je do iskrivljenja kralježnice, do velike kifoze i skolioze. Doktor mi je preporučio i dao aparat, ortrozu za kralježnicu. Bio sam okovan od vrata do bokova u željezu,aparat sam morao nositi 23 sata dnevno, s njim sam spavao, vozio..  Nosio sam ga 5-6 godina.
Mama je doznala da postoji zajednica Dobri Pastir u Dugopolju, da ima isti koncept kao u Šurkovcu, da je ista duhovnost, te smo svi obiteljski, iz tog mog križa, moje bolesti krenuli na susrete u nadi da ću ozdraviti. U zajednici sam izlazio na molitve poslije susreta, iako se ništa nije događalo u meni je bila uvijek prisutna nada.
Na jednom susretu na temi ozdravljenja, svi bolesni izašli smo naprijed a ostali su članovi ispružili ruke i molili za nas, u tom trenutku djelovao je Duh Sveti, spustila se milost, vatra, toplina i trenutno sam doživio ozdravljenje. . Vremenom mi je bivalo sve bolje, ortrozu ne nosim već šest godina, ništa me ne boli, zdrav sam, Bogu hvala!
A najbitnije dogodilo se ozdravljenje srca i duše cijele obitelji, moji roditelji otvorili su se životu, tako da imam brata od 5, sestre od 8 i 21 godinu, a meni su 24.
Hvala i slava Isusu!
Mateo Čatipović, podružnica Sinj