Ozdravljenje glavobolje

Maja Ivić

Moje ime je Maja, član sam kućne grupe “Dobrog Pastira ” u Švicarskoj. Želim s vama podijeliti svoje ozdravljenje od glavobolje.

Od svoje 9 godine budila sam se sa  glavoboljama, koje su nažalost postale dio moje svakodnevnice.

Moje obraćenje dogodilo se u Švicarskoj, gdje je Gospodin na moj put stavio ljude, koji su mi pomogli i uputili me svećenicima na molitvu i životnu ispovijed.

Iako se mnogo toga riješilo, u srcu sam osjećala da još nešto nedostaje. Riječima nisam mogla nikome opisati svoje stanje.

Kada sam krenula na susrete kućne grupe čula sam za Unbound molitvu od voditeljica grupe, Marije i Dijane. Ispočetka sam pomislila da mi to nije bilo potrebno, ali je dragi Bog imao drugi plan za mene. Dogovor u grupi bio je da svaki tjedan molimo za drugu osobu, tako sam i ja došla na red…Otkako sam saznala da će moliti za mene od tog trena glava me počela toliko boljeti da mi nijedna tableta nije pomogla.
Poslije par dana obavljala sam svakodnevne kućne  aktivnosti te ne primijetivši oprala mužev novčanik. Ta situacija me blokirala, osjetila sam nemoć, strah i vratila me u djetinjstvo  kada sam imala 9 godina i doživjela  fizički udarac u glavu. Tog trenutka pomislila sam da će me muž udariti, jer sam u njemu ugledala osobu koja mi je nanijela udarac. Pred očima su mi se cijelo vrijeme vrtjele slike tog događaja pune straha i blokade. Dijana je molila za mene i tokom molitve dogodilo se oprost prema osobi koja me udarila  i tada je došlo do mog ozdravljenja, glava me od tada nije više zaboljela.

Nedugo poslije prošla sam molitvu Unbound. Poslije molitve osjećala sam veliko olakšanje. Dogodio se veliki oprost prema članovima moje obitelji.  Za vrijeme molitve prema uputama  U ime Isusovo odricala sam se svih loših stvari koje su priječile moj odnos s Ocem Nebeskim.

Poslije molitve za Očev blagoslov snažno  sam osjetila Božju prisutnost, cijelo mi se  tijelo treslo  i trnulo. Osjetila sam kako je Gospodin položio ruku na moju glavu i kako me oslobodio i iscijelio od rana. Nakon Unbound molitve promijenio se moj odnos sa roditeljima i s Nebeskim Ocem.

Zahvalna sam Gospodinu za sve što je učinio za mene i što sam nakon molitve promijenila način razmišljanja.

Moj se život vratio u normalu, dobro spavam i budim se bez glavobolja. Svima od srca preporučam ovu molitvu. Voditeljice molitve bile su pune suosjećanja i ljubavi prema meni, te sam se mogla skroz otvoriti i sve iskreno reći.

Božji blagoslov!