Ozdravljena rožnica

Ruža Čakić

U subotu 24.04. pred očima su mi se iznenada  pojavile točkice ,zatim male crtice i kao neka paučina. Pred veče pojavile su se neke svjetlice , ali sam bila mirna.

Kako se stanje nije smirilo osjećala sam  zbunjenost a sve manje vidila.
Slijedeće jutro bilo je sve više  svjetlica pred okom te odem na hitni očni prijem.
Liječnica mi reče da  imam visoki očni tlak te  mora uraditi  neki pregled nakon pola sata uz stalno ukapavanje kapi u oči.
Ponovo pregleda oko i kaže da se na desnom oku odlijepila rožnica. Nikad čula za takvo sto.
Sutra ujutro nazovem nasu voditeljicu Đurđu da pitam kako je bilo u Međugorju. Đurda posvjedoči o milostima koje su doživjeli-

Kada sam rekla da mi se odlijepila rožnica ispričala mi svjedočanstvo koje je tamo  čula; Gospodin  je nekom ozdravio bas rožnicu. Ohrabrila me, navela da je Bogu sve moguće i da sutra dođem na nas molitveni susret iako su mi liječnici savjetovali da mirujem.
Na susretu su brat Goran i sestrice su tako snažno i žarko molili u jezicima da sam osjetila toplinu i takvu potrebu zahvalnosti Ocu Nebeskom za našu ZDP ,za zajedništvo u zajednici i što sam ja u tom zajedništvu!!!
Ujutro me  Đurda  nazvala da pita kako oko i rekla da samo Bogu zahvaljujem i kad budem išla na pregled i dogovor  da samo blagoslivljam i nek Isusove ruke budu prisutne u ordinaciji što god budu radili.
Na pregledu je doktor detaljno pregleda oko i rekao da  nema što raditi da se rožnica sama zalijepila!!!

U čudu se vratio i pitao jeli to uistinu pravo oko da će za svaki slučaj pogledati i drugo.
Isus je to učinio na svoj način proslavio se po snažnim molitvama naše zajednice !!!!
Eto takav je NAŠ BOG!!!
SVEMOGUCI DOBRI BOG!!!!
SLAVA BOGU OCU ,BOGU SINU ,BOGU DUHU SVETOMU!!!

Ruža Čakić, ZDP Čepin