Milosti po Unbound molitvi

Ivka Lovrenović

Moje ime je Ivka, imam 62 g., u brak sam ušla mlada sa 17 g. s iskrenom ljubavi. Obitelj je za mene bila poput svetinje.

Kratko nakon vjenčanja počeli su problemi s mužem i njegovom obitelji. Rodila sam troje djece, problemi su se gomilali ,postajalo je sve gore; batine od muža, njegovo opijanje, kocka, maltretiranje od cijele njegove obitelji. Nisam znala da me vara dok nije otišao živjeti s drugom ženom. Za njega više nismo postojali. Nije bio ni na svadbi svoje kćeri niti ikada vidio svoju unučad (10 i 8 g.)

Borila sam se sama s troje djece, bilo je jako teško i bolno. Svi su me napustili, za sve sam bila bezvrijedna, glupa, nesposobna, te sam sama to i prihvatila .Od straha i nesigurnosti počela sam se odvajati od ljudi. Molila sam, postila, išla na duhovne obnove, bilo bi mi dobro kratko vrijeme, te bi se sve vratilo iznova. Tako sam upoznala Danijelu koja me pozvala u zajednicu Dobri Pastir.

Od prvog susreta pokazali su se rezultati. Voditelji su nas upoznali s Unbound molitvom, dugo mi je trebalo da se odlučim i zakažem termin, bilo je stotine prepreka.

Poslije molitve osjećala sam se kao da su se sante leda otopile, a sa leđa kao da je brdo palo.

Preko glasa zagovornice čula sam “Ne boj se, kreni već jednom ,što čekaš”, a kroz topao glas moliteljice srce mi dobilo toplinu, u srcu sam osjetila da me netko voli, želi, da nisam bezvrijedna, strah je nestao.

Danas kad prolazim pored tih osoba ne osjećam ni nelagodu a prije bi se jako preznojavala i bilo me strah.

Bože hvala za moje sestre što si me ozdravio preko njih i ulio povjerenje prema Tebi. Hvala za ljubav koju si mi dao da mogu svima oprostiti. Hvala za sve ljude koje si stavio na moj put i koji su mi pomogli.

Isuse hvala ti i slava!