Izliječena tromboza

Milica Mula

Jedno vrijeme desna mi je noga dosta naticala, nalazi su bili uredni i nisu upućivali na ništa ozbiljno. Nakon nekog vremena to se stanje pogoršavalo, pretrage su opet  pokazale uredno stanje.
Imali smo zajednički susret naše zajednice i zajednice iz Klisa. Na kraju susreta molili smo za ljude. U grupi smo bili Marija Zovko, Frane Bedalov i ja. Kada smo završili dođe mi i kažem Mariji da se za mene pomole. Čim su se počeli moliti Marija me upita a da nije ništa znala o mom problemu sa nogom: „Jeli  tromboza?“ Odgovorih: „Doktori ne znaju ali mene boli noga.“
28.07.2020. odlazim na pregled u Šibensku bolnicu i tamo mi je dijagnosticirana
tromboza (10cm začepljenje vene uslijed ugruška). Dobivam lijekove uz obavezan pregled za tri mjeseca. U međuvremenu su braća molila za mene.
12.09.2020. u jutro se budim s riječima: „Ja sam zdrava! Moj Isus me ozdravio.“
Ispred mene se stvorio crni muškarac kao Tarzan i ljuti se iskesivši zube. Ja mu na to odgovorim: „U ime Isusovo odlazi, moj Isus me je ozdravio! Što ti imaš sa mnom?! Isus je moj kralj.“ On vrti glavom još više iskesio zube i odlazi natraške bijesan. Ja sam prihvatila da sam zdrava.
Kontrola mi je zakazana za 02.11.2020.
Prije toga je trebalo obaviti ultrazvuk vena. Da sada ne opisujem kako sam se upisala za ultrazvučni pregled vena ali on se dogodio 06.10.2020. tj. skoro puni mjesec dana ranije od kontrolnog pregleda. Taj ultrazvučni pregled je bio za pamćenje. Doktor me izvikao samo tako. „Bože šta ću?“ pomislih. Počnem moliti za doktora u sebi u jezicima. On me tako čudno gledao, čas u aparat čas u mene. Izmjenjivao pogled. Nakon nekog vremena reče: „Ovo je u redu.“
Kada sam došla na kontrolu 02.11.2020. doktor se iznenadio kako je sve to prohodno a vena mi je bila 10cm zaštopana.

HVALA I SLAVA ISUSU!!!

U srcu sam dobila potvrdu da me je Bog ozdravio i željela s vama podijeliti svjedočanstvo.

Milica Mula – podružnica Kaštel Kambelovac