Božja princeza

Mirjana

Zovem se Mirjana, član sam ZDP, rado ću podijeliti svoje svjedočanstvo što je učinio Isus za mene  po Unbound molitvi.

Moje obraćenje i susret s Gospodinom počelo je prije13.g.ranije. Dogodila se preobrazba moje duše i srca, veliko Božje svijetlo i ljubav ušli su u moj život. Tad je krenuo moj hod sa Gospodinom i moje novo rođenje. Na mene se srušila milost na milost, ali sam bila kao šuplja posuda. Milosti i blagoslovi koje sam primila nisu  dugo ostajale na meni. Osjećala sam se nedostojno, nevrijedno i sav nered i nemir po kući prepisivala sam svojoj grešnosti. Počele su razne kušnje i napasti, tlačitelj je zahvatio i moje misli. Znala bih glavu staviti pod jastuk i vapiti :” Isuse, gdje si?”

Moje ranjeno srce nije se moglo otvoriti i potpuno predati Božjoj ljubavi i blagoslovu. Mislila sam moram zaslužiti Očevu ljubav pa i onda tko zna hoću li je  dobiti. Razlog su bili autoriteti u mom životu, nisu mi pružili ljubav i sigurnost već stvorili duboke i teške rane.

Poslije Unbound molitve okolnosti u meni i oko mene počele su se mijenjati. Stav o Ocu  nebeskom kako strogom sucu, promjeni se u milosrdnog Oca punog ljubavi , nježnosti, sućuti i dobrote, koji je bio uz mene i nosio me kroz cijeli život.

Kroz molitvu odricanja i opraštanja srušili su se krivi stavovi i utvrde, popucali su lanci kojima me neprijatelj vezao. Primila sam puninu  Očevog  blagoslova, koje je prisutno i tri godine poslije molitve i ostat će zauvijek jer više nisam šuplja posuda kroz koju blagoslov curi. Ja sam ljubljeno  Božje dijete,  Božja milina i radost. Znam čija sam i pod čijom zastavom stojim i tko mi je otac, znam kad padnem da me uvijek ima tko dići i ohrabriti.

U slobodi djeteta Božjeg podižem ruke i kažem svim srcem : Hvala Oče! Volim te! Tvoja princeza!

Unbound molitva je dar s neba za sve duše koje lutaju u tami. Hvala Gospodinu za svu braću koja su se dala na raspolaganje u toj službi, jer su oni Božji svjetionici za duše koje lutaju, koje traže. Oni su svjetionik po kojima Isus vodi duše do Očevog milosrđa i blagoslova!

Mirjana