Bogu ništa nije nemoguće

Marija

U svrhu izrade doktorata znanosti trebala sam analizirati nalaze ultrazvuka srca za 140 bolesnika i to 4 nalaza za svakog bolesnika u vremenu praćenja. Radi prepunjenosti baze podataka iz koje sam trebala uzimati podatke vezane uz ultrazvuk srca bolesnika, velika većina nalaza je bila zaključana. Kako bi došla do tih nalaza i izvršila potrebna mjerenja nužno je bilo otključati svaki nalaz posebno. Otključavanje ovisi o zaposleniku firme koji održava ultrazvučnu bazu podataka i njegovoj dobroj volji da pored svojih svakodnevnih obveza izdvaja toliko vremena kako bi meni otključao potrebne nalaze. Otključavanje jednog nalaza traje oko 15 min. Računala sam da će, realno, minimalno 6 mjeseci trajati kako bi se otključali svi potrebni nalazi. Radi posebnih okolnosti u kojima sam se nalazila a i na cijelu
Covid situaciju molila sam se u osobnoj molitvi a molio je i vlč. Radigović i članovi moje obitelji da Bog intervenira jer sam bila pod pritiskom da to moram žurno završiti.
Kada sam sljedeći put, kroz koji dan, krenula vaditi podatke, brzo sam uvidjela da su nalazi otključani za onoliko bolesnika koliko mi je bilo potrebno kako bi popunila svoju tablicu od 140 bolesnika puta 4 nalaza, ukupno 560 nalaza. Čak bolesnici koji su imali preko 10 snimljenih ultrazvuka srca a koji su prethodno svi bili zaključani, našla sam otključana ona 4 nalaza koja su meni bila potrebna dok su ostalih npr. 6 bili i dalje zaključani. Tako je planiranih 6 mjeseci vađenje navedenih podataka trajalo svega 2-3 tjedna. Uspjela sam podatke poslati na statističku analizu u željenom periodu.
Zahvaljujem Isusu što je tako dobar i pomaže u svim situacijama u kojima se nalazimo.
Njemu ništa nije nemoguće. Hvala Isuse što sve na dobro okrećeš. Slava Bogu!

Marija