Bog me voli

Andrea Kumar

Prije 5 godina bila sam naručena na redovan pregled. Dijagnosticirana mi cista na jajniku.

Šok, suza suzu stiže, izgubila sam se, nisam znala gdje sam ni kuda ću. Moram na operaciju.

U to vrijeme, u našu župu u Kašini došao je vlč. Dražen Radigović. Ponekad sam išla u crkvu, uglavnom nisam  bila redovita. Bila je duhovna obnova tri dana zaredom a to sam jutro  morala bit u bolnici, razmišljala sam odgoditi. Bila  sigurna da bi meni moj Isus pomogao, ali trebam na operaciju…

Uvijek kada bi imala neki problem, bilo što,  vjerovala sam da će mi Isus pomoći,  ne znam kako a znala sam da će riješiti moj problem i  da me nikad  neće ostaviti, tako bi i bilo. Ničiju podršku nisam imala.

Na dan operacije dođem u bolnicu, napravila sam sve pretrage, ali nalaz urina je  nevaljan, imam bakteriju te je operacija je odgođena. Čak sam bila malo tužna, jer sam se psihički spremila, sada ništa, ali moj Isus znao je što radi, eto mene doma i tu večer odem u crkvu na duhovnu obnovu.

U trećem dan duhovne obnove vlč. Dražen veli, jedna ženska osoba ozdravljena je od ciste na jajniku, dignem ja pogled i gledam, ah, mislim si, ima tu puno žena, a uostalom ja sam toliko grešna. Ali bila sam mirna, ta  sve je  u Božjim rukama.

Za tjedan dana u bolnici doktor meni veli, dajte da mi vas pogledamo, da vidimo šta ćemo kod vas raditi. Cijelo vrijeme u sebi molim :”Daj mi Isuse pomozi nekako”

Pita me doktor nakon nekog vremena, imate vi kakve papire ? Dam mu ih, kaže on pa nema  kod vas ništa za operirati, sve je čisto. Ja ponovo u šoku, suze,  znala sam tko je na djelu ; moj Bog, moj Isus!!!

Zove 10 doktora, iz cijele bolnice, svi su rekli isto, nema ništa, sve je čisto. Jedan mladi doktor, došao i pita me, pa jeli to moguće, jeli vi znate, kako je to moguće. Ja velim, znam, moj me Isus ozdravio, bila sam na duhovnoj obnovi vlč. Dražena Radigovića.

Pustili me doma, pala sam na koljena, nisam mogla prestati plakati, želim svima reći, tresem se, i kroz suze pjevam „sva je snaga u imenu Isus“. Potražila sam velečasnog, ispričam mu  a on mene gleda i veli; “Vidiš koliko te Bog voli.“

„Da, velečasni, voli me jako, a puno sam ga puta rastužila… „

Još sam uvijek grešna i vjerujte mislila sam da ne zavrjeđujem Božju ljubav, ljubav mog nebeskog tatice,  a Isus mi je pokazao koliko me voli, i vjerujte ; sva je snaga u imenu Isus, on lomi sve okove. Sve počinje i završava s njime, on je Alfa i Omega. Slava Isusu mome kralju, mome spasitelju! Amen.

Bog vas sve blagoslovio.

Andrea Kumar