Bog čudesa

OZDRAVLJENJE
Ovo je svjedočanstvo koje je Gospodin iskazao mom bratu..
U siječnju brat me nazvao iz bolnice da je u velikim bolovima u trbušnoj šupljini te u obradi za operaciju. Iznenadilo me jer je do tada bio zdrav. Ohrabrila sam ga da bude pozitivan u mislima, da ga nosimo u molitvama i nek sve preda u Božje ruke. Zamolila sam za molitvu u našoj podružnici Konjščina, vapili smo Gospodinu za Njegovu intervenciju i nadnaravna rješenja.
U operativnom zahvatu odstranjeno mu je 63 cm crijeva, poslije dva dana popucali su šavovi i nastala su krvarenja te je morao ponovo u operacijsku salu. Nakon tog zahvata ponovo je došlo do pucanja šavova, te je morao na teži operativni zahvat gdje su liječnici ranu kopčali metalnim pločicama . Te su me večeri nazvali iz bolnice i objasnili zahvat, bio je pod stalnim nadzorom jer je njegovo stanje kritično; otkazivali su i bubrezi te je morao na dijalizu, jetra nije funkcionirala a problem je bio i sa žučnim kanalima. Slijedeći su mi dan javili da ima i blagi oblik corone.
Svu sam situaciju predala Gospodinu, zahvalila i zamolila da se proslavi kroz ovu situaciju te proslavi kroz svoje milosrđe, svoju pravednost i svoju svemoć. Htjela sam dovesti svećenika nek primi bolesničko pomazanje ali  je bilo neizvedivo. Nakon deset dana s intenzivnog odjela prebačen je na odjel kolonoskopije, počeo se polako oporavljati te je za mjesec dana iza pušten na kućnu njegu. Budući sam živi, vrijeme opravka provela sam uz brata. Nastojala sam mu govoriti koliko je Bog dobar, koliko mu je milosti iskazao da bude zahvalan za sve što je Bog učinio za njega. Kazala sam da se pokaje za grijehe i oprosti svima koji su ga povrijedili kako bi i njemu bilo oprošteno. Govorila da svoj život preda Gospodinu od začeća do ovog trenutka, svu svoju prošlost, sve svoje rane i boli i svako područje svog života.
Bila sam presretna kad mi je rekao da mu to sve zapišem, jer je počeo prihvaćati Gospodina, donijela sam mu molitvenik potičući ga neka  mu ni jedan dan ne prođe bez molitve i da počne živjeti na nov način u zajedništvu s Bogom. Pristao je primiti bolesničko pomazanje i sv. ispovijed.
Po dolasku svećenika reče mi da dugo nije dao za potrebe crkve i odlučio dati 50 eura. Svidio mi se njegov prijedlog te sam mu rekla da je to lijepo odlučio i neka to bude i češće.
Kad sam s bratom došla na kontrolu poslije šest tjedana, kirurg je rekao da je ovo doista čudo kako je završilo, jer je to bila borba za život i da nisu nikad imali takav slučaj.
Svjedočim vam da je naš Bog – Bog čudesa, koji je slušao naše molitve pune pouzdanja u Njegovo milosrđe i učinio ovo predivno čudo da je moj brat ozdravio, uslišao naše molitve i oživio mog brata! Zato želim iskazati svu čast i hvalu i slavu našem Gospodinu i zahvaliti moliteljima čije su molitve dotakle Božje srce koje je puno milosrđa za sve nas!
Barica Sambolić
ZDP podružnica Konjščina